Cabinet Insolventa Cluj Lichidări judiciare Lichidări voluntare Procedura de insolventa Consultanta Juridica

Echipa

Vasile Pop

Practician în insolvență definitiv, membru activ al UNPIR începând din anul 2001. A exercitat atribuții de administrator judiciar sau lichidator în peste 200 dosare de insolvenţă. A lichidat voluntar peste 100 de societăţi comerciale.

Îşi desfășoară activitatea în special pe aria judeţelor Cluj şi Sălaj.

De profesie economist, a absolvit facultatea de Știinţe Economice din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca, în anul 1981. Are o bogată experiență în activități desfăşurate ca administrator de firme, specialist resurse umane, specialist în cadrul unor instituții publice.

Tel:0722-342090; E-mail: vasile.pop@insolventacluj.ro

Irina Maria Pop

Avocat colaborator, membru al Baroului Cluj. Oferă cabinetului nostru consultanţă în litigiile pentru recuperarea creanţelor, reprezentare în faţa organelor jurisdicţionale, elaborează analize juridice a situaţiei debitorilor, oferă soluţii juridice optime adaptate situaţiei de fapt.

Lucrează în principal în domeniul insolvenţei, dreptului comercial şi civil.

Este licenţiată a Facultăţii de Drept din cadrul Universității Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca din anul 2008.

Tel: 0723-325526; E-mail: irina.pop@insolventacluj.ro

Livia Pop

Expert contabil definitiv, membru activ al CECCAR începând din anul 2002.

Colaborează cu cabinetul nostru începand din 2004, având o considerabilă experienţă în analiza situaţiei financiare, în stabilirea cauzelor care au condus la starea de insolvenţă şi în stabilirea diagnosticul financiar al firmei.

A absolvit faculatatea de Științe Economice din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, în anul 1981. A profesat ca manager financiar în cadrul unei companii multinaţionale şi a îndeplinit funcţii de cenzor sau consultant la societăţi comerciale şi asociaţii nonprofit.

Tel:0729-130510; E-mail: livia.pop@insolventacluj.ro